
Yozgat’ın Çekerek ilçesindeki Çekerek Barajı’nda, balıkçılar ağlarını toplamak üzere geldiklerinde dev bir sazan balığı ile karşılaştılar. Arpaç Köyü mevkiinde ağ atan balıkçılar, ertesi gün ağlarını toplamaya geldiklerinde 14 kilogram ağırlığında bir balığın ağlarına takıldığını fark etti.
Balıkçı Murat Erol: "İlk Kez Böyle Bir Balık Tuttuk"
Murat Erol, bu yıl ilk kez böyle büyük bir balık tuttuklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti. "Ağımızı attık ve çekmeye başladık. Bir süre sonra ağda büyük bir balık olduğunu fark ettik. Onu çıkarabilmek için biraz mücadele ettik. Barajda ilk defa böyle bir balık tuttuk. Çok mutluyuz" dedi.
İsmail Yiğit: "Çekerek’te Daha Büyük Balıklar Olduğuna İnanıyorum"
İsmail Yiğit ise geçen yıl yakaladıkları balığın 27 kilo civarında olduğunu hatırlatarak, bu yıl tuttukları balığın 14 kilo civarında olduğunu söyledi. Yiğit, Çekerek’te daha büyük balıkların olduğunu düşündüklerini belirtti.
Editor : Haber Merkezi