İnsan

Çocuklar kar küreme aracının yolunu kesti

Kar yağışı ve okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar sokaklara doldu taştı. Sultanbeyli’de kar topu oynayan çocuklar kar küreme aracını görünce yolunu kesti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çocuklar kar küreme aracının yolunu kesti
22-02-2025 13:57

Kar yağışı ve okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar sokaklara doldu taştı. Sultanbeyli’de kar topu oynayan çocuklar kar küreme aracını görünce yolunu kesti. Sultanbeyli Belediyesi’ne bağlı kar küreme aracının şoföründen "Abi bu sokağa girme, sürekli karları temizliyorsunuz bırakın da oynayalım" şeklinde talepte bulundu.


Çocukların bu masum ve içten talebine Sultanbeyli Belediyesi personeli kayıtsız kalmadı. Personelin, "Bu sokağa girmeyeyim mi?" şeklindeki sorusuna "Girme abi ne olur, zaten ayda yılda bir kar görüyoruz, bırak da oynayalım" diye cevap verdi.


Ardından belediye personelinin, "Tamam bu sokağa girmiyorum" şeklindeki cevabı üzerine çocuklar büyük sevinç yaşadı. Sevinç çığlıklarıyla diğer arkadaşlarının yanında giden çocuklar kar oyunu keyfine kaldığı yerden devam etti. Sosyal medyada kısa sürede viral olan o görüntülerin üzerine, Sultanbeyli Belediye personeline çok sayıda teşekkür mesajı yağdı.


O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER