İnsan

Çocukların faaliyet ve etkinliklerine ortak oldu

Bilecik valisi şefik aygöl, ‘deneyap' atölyesinde minik öğrencilerle bir araya gelerek, çocukların faaliyet ve etkinlerine ortak oldu.

Çocukların faaliyet ve etkinliklerine ortak oldu
03-02-2025 11:07

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, ‘Deneyap’ atölyesinde minik öğrencilerle bir araya gelerek, çocukların faaliyet ve etkinlerine ortak oldu.


Bilecik İl Halk Kütüphanesi ortamında eğitim hayatını güçlendiren öğrenciler aynı zamanda hayal gücünü gerçeğe dönüştürebilecekler. Öğrenciler, atölyede çeşitli etkinliklere katılarak eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşadılar. Vali Aygöl de bu süreçte minik öğrencilere eşlik etti, onlarla birlikte oyunlar oynadı. Aygöl, Deneyap Atölyesi içerisinde yer alan Ahşap Maker, VR Simülasyon, CNC Tezgahları, Akıl Oyunları, 3d Ahşap Yakma, 3D Kalem, Robotik Kodlama atölyelerinin yer almakta olduğunu belirtti. Vali Aygöl, minik öğrencilerle birlikte Deneyap atölyesinde doyasıya zaman geçirdikten sonra yaptığı açıklamasında ise; "Bu tür projeler, gençlerimizin yenilikçi düşünme yeteneklerini güçlendiriyor. Bilim ve teknolojiye olan bu ilgi, ülkemizin geleceği için büyük bir potansiyel taşıyor. Teknoloji alanında gençlerimizin kendilerini geliştireceği, yeni deneyimler edineceği Deneyap Atölyesi öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER