Asayiş

Edremit’te bayram trafiği havadan görüntülendi

Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle balıkesir’in edremit ilçesinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. özellikle izmir-çanakkale karayolu üzerinde bulunan ida park kavşağı’nda zaman zaman uzun araç kuyrukları oluşuyor.

Edremit’te bayram trafiği havadan görüntülendi
29-03-2025 19:12

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması nedeniyle Balıkesir’in Edremit ilçesinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle İzmir-Çanakkale Karayolu üzerinde bulunan İda Park Kavşağı’nda zaman zaman uzun araç kuyrukları oluşuyor.


Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak ve akışı sağlamak için aralıksız görev yapıyor. Geçmiş yıllara oranla yoğunluğun bir miktar azaldığı gözlemlenirken, sürücüler alternatif güzergahları kullanmaya yönlendiriliyor.


Bölgedeki trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi. Görüntülerde araç trafiğinin özellikle kavşak noktalarında sıkıştığı ve zaman zaman durma noktasına geldiği görülüyor.


Yetkililer, bayram tatili süresince sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER