Genel

Gölhisar’da hafızlık icazet merasimi gerçekleştirildi

Burdur’un gölhisar ilçesinde bulunan hacı salih özkan kız kur’an-ı kerim kursu öğrencileri, düzenlenen törenle hafızlık payelerini aldı.

Gölhisar’da hafızlık icazet merasimi gerçekleştirildi
04-02-2025 13:56

Burdur’un Gölhisar ilçesindeki Hacı Salih Özkan Kız Kur’an-ı Kerim Kursu öğrencileri, düzenlenen törenle hafızlık payelerini aldı.


Gölhisar İlçe Müftülüğü ile Hacı Salih Özkan Kız Kur’an Kursu’nun organize ettiği programda, 11 hafız için icazet merasimi gerçekleştirildi. Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Gölhisar İlçe Müftü Vekili, Çavdır İlçe Müftüsü Musa Hancıoğlu, protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, ilk olarak Kur’an-ı Kerim okundu. Ardından Gölhisar İlçe Müftü Vekili ve Çavdır İlçe Müftüsü Musa Hancıoğlu kısa bir selamlama konuşması yaptı. Protokol konuşmalarının ardından Burdur İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, hafızlık ve imanlı gençlik konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Programın sonunda 11 hafıza hediyeleri takdim edilirken, yapılan dua ile icazet merasimi sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER