
Muğla, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan Okul Sporları Genç B Kızlar ve Erkekler Bilek Güreşi Grup Birinciliği'ne ev sahipliği yaptı. 18-19 Mart 2025 tarihlerinde Menteşe Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyon, 11 farklı ilden gelen 250 sporcuyu ağırladı.
Genç sporcular, Türkiye Şampiyonası'na katılabilmek için tüm güçlerini sergiledi. Bilek güreşi sporuna olan ilginin yoğun olduğu turnuvaya, Afyonkarahisar, Aydın, Antalya, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Konya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinden sporcular katıldı. Muğla'yı temsil eden 15 sporcu da kendi evlerinde başarı elde etmek için ter döktü.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, organizasyonun önemine dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin gençlerin sporla iç içe büyümesine katkı sağladığını vurguladı. Yapılan açıklamada, "Bu önemli turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sporcularımızın azmi ve mücadelesi, bilek güreşinin geleceği açısından umut verici. Tüm sporculara, antrenörlere ve hakemlere başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.
Editor : Haber Merkezi