Spor

Ole Gunnar Solskjaer’den, Slaven Bilic’ten sonra bir ilk!

Beşiktaş teknik direktörü ole gunnar solskjaer, slaven bilic'in ardından siyah-beyazlı takıma süper lig'de üst üste 4 galibiyet sevinci yaşatan ilk yabancı teknik direktör oldu.

Ole Gunnar Solskjaer’den, Slaven Bilic’ten sonra bir ilk!
01-03-2025 22:36

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Slaven Bilic’in ardından siyah-beyazlı takıma Süper Lig’de üst üste 4 galibiyet sevinci yaşatan ilk yabancı teknik direktör oldu.


Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Ligde üst üste 4. galibiyetini elde eden siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer de uzun bir aradan sonra bir ilki başardı. Kartal, Slaven Bilic’in ardından ilk kez bir yabancı teknik direktör idaresinde Süper Lig’de üst üste 4 galibiyet aldı.


Bilic’in 2014-2015 sezonunda 17 ila 20. haftalar arasında Gençlerbirliği, Mersin İY, Çaykur Rizespor ve Bursaspor’a karşı elde ettiği bu serinin ardından Beşiktaş; Valerien Ismael, Fernando Santos ve Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Süper Lig’de ardı ardına 4 kez 3 puan sevinci yaşayamamıştı.


Ismael ile Bronckhorst, en fazla 3 maçlık galibiyet serileri yakalayabilmişti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER