Asayiş

Polisten silah tacirine şok baskın

?zmir'in gaziemir ilçesinde silah ticareti yaptığı belirlenen şüphelinin evine yapılan baskında, 15 ruhsatsız tabanca ve şarjör ele geçirildi.

Polisten silah tacirine şok baskın
10-04-2025 12:56

İzmir’in Gaziemir ilçesinde silah ticareti yaptığı belirlenen şüphelinin evine yapılan baskında, 15 ruhsatsız tabanca ve şarjör ele geçirildi.


Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, E.G. adlı bir kişinin ilçede ruhsatsız silah ticareti yaptığını belirledi. Adrese yapılan operasyon dahilinde yapılan aramada, 15 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 15 şarjör ele geçirildi.


Gerçekleştirilen operasyon esnasında evde olan ve şüphelinin birlikte yaşadığı kadın olduğu öğrenilen F.A. gözaltına alınırken, E.G.’yi yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER