Asayiş

Rezidans önünde "namus davası" diyerek 2 kişiyi bıçakladılar

Kocaeli'nin izmit ilçesindeki bir rezidansın önünde iki kişi bıçaklandı. Saldırganların "namus davası" diye bağırarak olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

Rezidans önünde "namus davası" diyerek 2 kişiyi bıçakladılar
01-04-2025 21:33

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki bir rezidansın önünde "namus davası" diye bağırarak 2 kişiyi bıçakla yaralayan saldırganlar kayıplara karıştı.


Olay, Kurtuluş Bulvarı’nda bulunan bir rezidansın önünde meydana geldi. İddiaya göre bir grup, "namus davası" diye bağırarak V.Ö. ile N.Ö’ye bıçakla saldırdı. N.B. bacağından, V.Ö. ise karın bölgesinden bıçaklandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER