![Muğla’dan 8 Sporcu Milli Kadroda](https://www.marmarisyenisayfa.com/files/uploads/news/default/umit-milli-kadin-hokey-takimi-na-mugla-dan-8-sporcu-46983.webp)
Ümit Milli Kadın Hokey Takımı’nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda Muğla’nın yıldız sporcuları dikkat çekiyor. Takımın yarısını oluşturan Muğlalı hokeyciler, 7-13 Ocak 2025 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Türk bayrağını dalgalandırmaya hazırlanıyor.
Muğla’dan 8 Sporcu Kadroda
Milli takım kadrosuna Muğla’dan şu isimler seçildi:
- Sude Nur Kurt
- Aleyna Başbuğ
- Sıla Aleyna Çelebi
- Gülcan Paksoy
- Esma İdik
- Buse Şahiner
- Sıla Erkoç
- Zeynep Rüveyda Duruakan
Bu başarı, Muğla’nın hokeydeki yükselişini bir kez daha kanıtladı.
“Bu Başarı Tüm Muğla’nın”
Ege Yıldızları Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Şen, milli takım kadrosundaki Muğlalı sporcularla gurur duyduklarını belirtti. Şen, “Bu başarı yalnızca kulübümüzün değil, tüm Muğla’nın başarısıdır. Tüm Muğlalılar, bu takıma sahip çıkmalı. Desteklerini esirgemeyen Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve diğer yetkililere teşekkür ederiz” dedi.
Türk Bayrağını Gururla Taşıyacaklar
Polonya’daki Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Muğlalı sporcular, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Bu başarı, Muğla’nın hokeydeki gücünü ve spordaki yükselen yıldızını bir kez daha gözler önüne seriyor.
Muğlalı hokeycilerin performansı, Polonya’daki şampiyonada Türkiye’nin uluslararası arenada adını duyurması için büyük önem taşıyor.
Editor : Arzu BARIŞKANER