Ä°nsan

Yüksekova’da çocuklar bidonla kaymanın keyfini çıkardı

Hakkari’nin yüksekova ilçesinde kar yağışını fırsat bilen çocuklar, evlerinden getirdikleri poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kaymanın keyfini çıkardı.

Yüksekova’da çocuklar bidonla kaymanın keyfini çıkardı
22-02-2025 16:46

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar yağışını fırsat bilen çocuklar, evlerinden getirdikleri poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kaymanın keyfini çıkardı.


Yüksekova’da hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı, çocuklar için de eğlenceye dönüştü. Hafta sonu tatilini fırsat bilen çocuklar, güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte kaymanın keyfini yaşadı. Evlerinden getirdikleri poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kayan çocuklar, yolları adeta buz pistine dönüştürdü.


Hafta sonu olduğu için kayma keyfini yaşadığını belirten Sıraç Özelçi isimli çocuk, "Malum birkaç gündür kar yağışı vardı. Okullar da zaten tatil. Biz de hafta sonunu böyle değerlendirmek istedik. Kayma keyfini yaşadık arkadaşlarla" dedi.



HABER KAYNAÄžI : Ä°HA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER