HAYATIN HER ANLAMINDA KADIN OLMAK ZOR!

Nilüfer İPEKLİ
Nilüfer İPEKLİ

ÖZGEÇMİŞİ

1986 Yılında Samsun’da doğdu.

Aslen Ordu Ünye;lidir.

Annesi(merhum) ev hanımı,babası işçi emeklisi.İki kardeşler

İlkokul,Ortaokul ve Lise öğrenimini Ordu Ünye’de tamamladı.

2011 Uludağ Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı  mezunu

Hobilerim müzik dinlemeyi ,seyahat etmeyi , yeni yerler keşfetmeyi, yardımlaşmayı  severim.

2013 Yılında Marmaris Turizm Birliğinde Ön Büro Sorumlusu olarak çalışmaya başladı.Aradan 2yıl geçtikten sonra  Birlik kapanma kararı alarak görevine  Marmaris Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısı Sekreterliği görevine başladı.

Görevine devam ederken bir başka bölüm daha okumaya karar verdi.2020 Yılında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü bitirdi.1O Yıldır Marmaris Belediyesinde çalışmaktadır.

 

HAYATIN HER ANLAMINDA KADIN OLMAK ZOR!
26-07-2024

Düşünüyorum da kadın olmak ne kadar zor hayatın her anlamında… Güzel olursun çekemezler, başarılı olursun çekemezler, iyi bir insan olursun, kendi halinde olursun çekemezler de çekemezler… Genelde bu çekememezlik kadın kadına oluyor. Kadın kadının düşmanıdır diyorlar ya ben bunu hiç bir zaman kabul etmemiştim fakat başıma bazı olaylar gelince kesinlikle kadın kadının nasıl düşman olduğunu gördüm. Senin karakterin sağlamdır; dimdik ayaklarının üstünde duruyorsundur  ve tek savaşın kendinledir ama çekemedikleri için sen” huysuzsundur,  kavgacısındır ,çalışkan değilsindir.” Çünkü bazı insanların işine gelmiyorsundur; yalaka, dedikoducu, iki yüzlü değilsindir.

    Sadece sen; sen olduğun için üstüne karakterinin dışında bir kalıp yapıştırılmaya çalışılıyordur. Bu da sen kendini bildiğin ve kendine güvendiğin için senin için hiç bir anlamı olmuyor.Seni bilen biliyor; seni tanıyan tanıyordur zaten…Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer bunu unutmayın! Her zaman kendinize ve içinizdeki güce güvenin! Arkanızda kimse olmasa bile tek kişilik dev kadro kendiniz varsınız.Hayatta ölüm olduğunu ve hayatın tadını ne olursa olsun çıkarmaktan vazgeçmeyin J Bir dahaki yazımda kadın olmanın zorluklarını bahsetmeye devam edeceğim. Siz; size iyi bakın.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?